Otkriven počinitelj provala u ugostiteljske objekte u Novom Marofu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskim državljaninom starosti 29 godina utvrđeno je da je isti tijekom noći 6./7. svibnja ove godine u vremenu od 23 do 5.50 sati izvršio teške krađe provaljivanjem u tri ugostiteljska objekta u Novom Marofu.

            Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskim državljaninom starosti 29 godina utvrđeno je da je isti tijekom noći 6./7. svibnja ove godine u vremenu od 23 do 5.50 sati izvršio teške krađe provaljivanjem u tri ugostiteljska objekta u Novom Marofu. Tom prilikom u ugostiteljski objekt „Prestige“ ušao je nasilno otvorivši vrata terase ali iz istog nije ništa otuđio, dok u ugostiteljski objekt „Piccolo“ na kojem je razbio stakla na vratima skladišta, nije ulazio. U ugostiteljski objekt „Rose“ ušao je nasilno otvorivši jedan od prozora objekta te iz unutrašnjosti otuđio novčani iznos od nekoliko tisuća kuna.

            Protiv navedenog 29-godišnjaka policijski službenici podnose kaznenu prijavu za počinjena kaznena djela Teških krađa iz članka 217. Kaznenog zakona.



Stranica