Krađe novčanika na Gradskoj tržnici i u Učeničkom domu

U petak, 13. studenog, oko 9.50 sati nepoznati je počinitelj na prostoru Gradske tržnice u Varaždinu otuđio novčanik sa novčanim iznosom od nekoliko stotina kuna te osobnim i bankovnim dokumentima vlasništvo hrvatske državljanke starosti 55 godina

U petak, 13. studenog, oko 9.50 sati nepoznati je počinitelj na prostoru Gradske tržnice u Varaždinu otuđio novčanik sa novčanim iznosom od nekoliko stotina kuna te osobnim i bankovnim dokumentima vlasništvo hrvatske državljanke starosti 55 godina, na način što je iskoristio nepažnju oštećene te joj iz vanjskog džepa jakne otuđio navedeni novčanik.

Isto tako, u subotu, 14. studenog, u vremenu od 3.30 do 7.30 sati nepoznati je počinitelj iz sobe Učeničkog doma u Varaždinu otuđio novčanik sa osobnim i bankovnim dokumentima te novčanim iznosom od nekoliko desetaka kuna, vlasništvo korisnika doma starosti 16 godina. Krađa je izvršena na način što je nepoznati počinitelj ušao u nezaključanu sobu za vrijeme dok je u istoj spavao oštećeni, te sa noćnog ormarića uz krevet otuđio novčanik sa navedenim sadržajem.


Stranica