Gornje Ladanje – prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 1. studenog oko 6.55 sati u ulici B. Jelačića u Gornjem Ladanju dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Jučer, 1. studenog oko 6.55 sati u ulici B. Jelačića u Gornjem Ladanju dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Hrvatski državljanin starosti 26 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola i za vrijeme pravomoćno izrečene zaštitne mjere „zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u smjeru Vinice te je zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste vozilom sletio u desno van kolnika u cestovni jarak, nakon čega je došlo do udara prednjeg djela vozila u betonski propust oborinskih voda.

Prilikom slijetanja osobnog vozila, vozačica bicikla starosti 61 godinu koja se kretala ispred vozila u istom smjeru, u izbjegavanju prometne nesreće naglo je skrenula u lijevo kojom prilikom je izgubila nadzor nad upravljačem bicikla te je pala na kolnik. Zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, vozač osobnog vozila i putnik iz istog, hrvatski državljanin starosti 21 godinu, prevezeni su u OB Varaždin gdje im je pružena medicinska pomoć ali ozljede nisu okvalificirane, dok je medicinska pomoć vozačici bicikla pružena na mjestu događaja.


Stranica