Varaždin – ozlijeđena pješakinja

Jučer, 21. listopada u 8.10 sati na raskrižju Preradovićeve i ulice Kraja Petra Krešimira IV u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Jučer, 21. listopada u 8.10 sati na raskrižju Preradovićeve i ulice Kraja Petra Krešimira IV u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.  Maloljetna hrvatska državljanka starosti 15 godina kretala se pješke nogostupom ulice Kralja Petra Krešimira IV te je dolaskom do raskrižja s Preradovićevom ulicom, na kojem se promet upravlja semaforima, stupila na pješački prijelaz dok je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svijetlo za njezin smjer kretanja.

Tom prilikom udarila je tijelom u prednji desni bočni dio osobnog vozila kojim je Preradovićevom ulicom upravljala hrvatska državljanka starosti 36 godina, a koja je vozilom ušla ravno u raskrižje pod upaljenim zelenim svijetlom za svoj smjer kretanja.
U prometnoj nesreći pješakinja je zadobila ozljede te joj je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin ali ozljede nisu okvalificirane.



Stranica