Ludbreg – u prometnoj nesreći ozlijeđena vozačica bicikla

U srijedu, 21. listopada oko 8 sati na kružnom toku u Ludbregu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Do prometne nesreće je došlo na način što je hrvatski državljanin starosti 49 godina upravljao vozilom kružnim tokom iz smjera Koprivničke ulice te vršio radnju skretanja u desno prema ulici Bana Josipa Jelačića

U srijedu, 21. listopada oko 8 sati na kružnom toku u Ludbregu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Do prometne nesreće je došlo na način što je hrvatski državljanin starosti 49 godina upravljao vozilom kružnim tokom iz smjera Koprivničke ulice te vršio radnju skretanja u desno prema ulici Bana Josipa Jelačića, a da pritom nije vodio računa o položaju i smjeru svog vozila kojom prilikom je došlo do kontakta stražnjeg desnog djela vozila i lijeve strane upravljača bicikla kojim je kružnim tokom u smjeru Vinogradske ulice upravljala hrvatska državljanka starosti 65 godina.

Tom prilikom došlo je do pada vozačice bicikla na kolnik te je ista zadobila ozljede zbog čega je prevezena u OB Varaždin gdje joj je pružena medicinska pomoć dok će se ozljede okvalificirati naknadno.



Stranica