Ozlijeđena vozačica bicikla

U srijedu, 19. kolovoza, oko 7 sati na raskrižju ulica Braće Radića i Ivana Meštrovića u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

 U srijedu, 19. kolovoza, oko 7 sati na raskrižju ulica Braće Radića i Ivana Meštrovića u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.
 Hrvatska državljanka starosti 33 godine upravljajući osobnim vozilom ulicom Braće Radića iz smjera Gojanca, dolaskom do raskrižja sa ulicom Ivana Meštrovića, započela je radnju skretanja u desno preko obilježene biciklističke trake kojom prilikom nije propustila bicikl kojim je upravljala hrvatska državljanka starosti 68 godina, a koja se kretala obilježenom biciklističkom trakom u istom smjeru, zadržavajući smjer kretanja. Tom prilikom je došlo do udara prednjeg kotača bicikla u zadnji desni dio osobnog vozila nakon čega je vozačica bicikla pala na kolnik.
U prometnoj nesreći vozačica bicikla je zadobila ozljede te joj je medicinska pomoć pružena u općoj bolnici Varaždin dok ozljede nisu okvalificirane.


Stranica