Pronađen počinitelj krađa iz vozila na kupalitu "Aquacity"

Dovršenom kriminalističkom obradom nad hrvatskim državljaninom starosti 31 godinu utvrđeno je da je isti tijekom mjeseca srpnja i kolovoza 2009. godine na prostoru kupališta „Aquacity“ u Varaždinu počinio šest krađa odnosno teških krađa iz osobnih vozila

Dovršenom kriminalističkom obradom nad hrvatskim državljaninom starosti 31 godinu utvrđeno je da je isti tijekom mjeseca srpnja i kolovoza 2009. godine na prostoru kupališta „Aquacity“ u Varaždinu počinio šest krađa odnosno teških krađa  iz osobnih vozila iz kojih je otuđivao mobilne telefone, naočale, novčanike sa novcem i druge predmete. Jedan dio otuđenih predmeta pronađen je kod počinitelja te će isti biti vraćeni vlasnicima.
Također je utvrđeno da je navedeni počinio krađu iz svlačionice dvorane II Gimnazije Varaždin, te dvije krađe iz vozila tijekom 2008. godine.
Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima cijeni se na oko 10 000 kuna.
Protiv navedenog se redovnim putem podnosi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu za počinjeno kazneno djelo Krađe i Teške krađe iz članka 216. i 217. Kaznenog zakona.


Stranica