Prometna nesreća u Varaždinu

U subotu, 15. kolovoza, u 19.05 sati u Gospodarskoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

U subotu, 15. kolovoza, u 19.05 sati u Gospodarskoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.
Hrvatski državljanin starosti 54 godine upravljajući osobnim vozilom odvojkom Gospodarske ulice te dolaskom do raskrižja s Gospodarskom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje a da nije propustio osobno vozilo kojim je Gospodarskom ulicom upravljao hrvatski državljanin starosti 32 godine. Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela osobnog vozila 54-godišnjaka u desni bočni dio osobnog vozila 32-godišnjeg vozača, koji je od jačine udara sletio u desno van kolnika gdje se na nogostupu prevrnuo na krov.
U prometnoj nesreći su oba vozača i putnica iz osobnog vozila 32-godišnjaka, hrvatska državljanka starosti 25 godina zadobili ozljede te im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin dok ozljede nisu okvalificirane.
 


Stranica