Otkriven počinitelj provala u osobna vozila u Varaždinu

Dovršenom kriminalističkom obradom nad hrvatskim državljaninom starosti 35 godina utvrđeno je da je isti u četvrtak, 13. kolovoza, u popodnevnim satima počinio dva kaznena djela Teške krađe provaljivanjem u osobna vozila na parkirališnim prostorima u Varaždinu

Dovršenom kriminalističkom obradom nad hrvatskim državljaninom starosti 35 godina utvrđeno je da je isti u četvrtak, 13. kolovoza, u popodnevnim satima počinio dva kaznena djela Teške krađe provaljivanjem u osobna vozila na parkirališnim prostorima u Varaždinu. Provale su izvršene u krugu Opće bolnice Varaždin u osobno vozilo vlasništvo hrvatske državljanke starosti 44 godine, te na parkiralištu u Habdelićevoj ulici u osobno vozilo kojim se koristio hrvatski državljanin starosti 22 godine. Iz navedenih osobnih vozila navedeni je otuđio novčanike sa osobnim dokumentima i čekovima, koji su tijekom kriminalističke obrade pronađeni i vraćeni vlasnicima.
Tijekom provođenja kriminalističke obrade kod navedenog je pronađena i privremeno oduzeta smeđa materija nalik na opojnu drogu hašiš težine 0.2 grama.
 Protiv navedenog se Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu podnosi kaznena prijava za počinjena kaznena djela Teške krađe iz članka 217. te Zlouporabe opojnih droga iz članka 173. Kaznenog zakona.


Stranica