Zlouporaba opojnih droga

U petak, 14. kolovoza u 10.50 sati na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Dubrava Križovljanska prilikom ulazne granične kontrole policijski službenici Postaje granične policije Varaždin zatekli su osobno vozilo kojim je upravljao francuski državljanin

U petak, 14. kolovoza u 10.50 sati na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Dubrava Križovljanska prilikom ulazne granične kontrole policijski službenici Postaje granične policije Varaždin zatekli su osobno vozilo kojim je upravljao francuski državljanin starosti 27 godina a u kojem se kao putnica nalazila francuska državljanka starosti 29 godina. Prilikom vršenja granične kontrole navedena je putnica policijskim službenicima dragovoljno predala jednu PVC vrećicu u kojoj su se nalazila dva manja smeđa grumena nalik na opojnu drogu hašiš sveukupne težine 0.7 grama.
Navedena je dovedena u prostorije Postaje granične policije u Ivancu te je shodno konzultaciji sa Općinskim državnim odvjetništvom u Varaždinu dovedena na Prekršajni sud u Varaždinu gdje je kažnjena novčanom kaznom.


Stranica