Krađa ženske torbice

U nedjelju, 14. lipnja oko 2.15 sati nepoznati je počinitelj u ugostiteljskom objektu "Feniks" u Ivancu, otuđio žensku torbicu u kojoj se nalazio mobitel, osobni dokumenti, novčani iznos od stotinjak kuna i drugi predmeti, vlasništvo hrvatske državljanke starosti 25 godina.

U nedjelju, 14. lipnja oko 2.15 sati nepoznati je počinitelj u ugostiteljskom objektu "Feniks" u Ivancu, otuđio žensku torbicu u kojoj se nalazio mobitel, osobni dokumenti, novčani iznos od stotinjak kuna i drugi predmeti, vlasništvo hrvatske državljanke starosti 25 godina. Prema izjavi oštećene materijalna šteta cijeni se na oko 1 200 kuna.

Dovršenom kriminalističkom obradom nad hrvatskim državljaninom starosti 31 godinu utvrđeno je da je isti izvršio navedenu krađu na način što je iskoristio nepažnju oštećene i otuđio torbicu koju je odnio sa sobom i sakrio u svoje osobno vozilo. Pretragom navedenog vozila pronađena je otuđena torbica sa stvarima koja je oduzeta od navedenog te vraćena vlasnici. Također je tom prilikom utvrđeno da je navedeni na osobno vozilo stavio nepripadajuće registarske pločice te se sa tim vozilom koristio u prometu. Protiv navedenog se podnosi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu Varaždin za počinjeno kazneno djelo Krađe iz članka 216. i Krivotvorenje isprava iz članka 311. Kaznenog zakona Republike Hrvatske.



Stranica