Značajniji imovinski delikti zabilježeni tijekom proteklog vikenda

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/provalnik01.jpg

Nepoznati je počinitelj tijekom subote 24. ožujka, u Osječkoj ulici u Varaždinu, provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 41-godišnjaka, i otuđio iznos od nekoliko tisuća EUR-a, jedan mobitel i nekoliko komada različitog nakita.

Foto: Ilustracija

Nepoznati je počinitelj tijekom subote 24. ožujka, u Osječkoj ulici u Varaždinu, provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 41-godišnjaka, i otuđio iznos od nekoliko tisuća EUR-a, jedan mobitel i nekoliko komada različitog nakita. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna. U periodu od mjeseca listopada prošle godine do 24. ožujka, nepoznati je počinitelj u Kelemenu provalio u vikend kuću u vlasništvu 60-godišnjaka.

Otuđio je veći broj različitih kućanskih aparata, različiti alat, te razno kristalno i porculansko posuđe. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od oko 20 000 kuna. U razdoblju od 15. siječnja do 23. ožujka, nepoznati je počinitelj kod  mjesta Vrbanovec, na predjelu zvanom „Lug“, otuđio stotinjak sadnica lješnjaka u vlasništvu 35-godišnjaka.

Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od oko 2 200 kuna. U noći, 24. ožujka, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Turčinu, vlasništvo 35-godišnjakinje. Otuđio je jedan TV prijemnik, glazbeno pojačalo, monitor, nekoliko litara alkoholnog pića, te sitan kovani novac iz elektroničkog aparata za puštanje glazbe. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od oko 10 000 kuna.



Stranica