Zlouporaba opojnih droga

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/marihuana02.jpg

 Policijski službenici Policijske uprave varaždinske zaustavili su u kontroli prometa 26-godišnjeg vozača mopeda koji im je tom prilikom dragovoljno predao jednu ručno rađenu cigaretu tzv. „joint“ izrađenu od mješavine duhana i zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu težine 0.9 grama.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske zaustavili su u kontroli prometa 26-godišnjeg vozača mopeda koji im je tom prilikom dragovoljno predao jednu ručno rađenu cigaretu tzv. „joint“ izrađenu od mješavine duhana i zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu težine 0.9 grama. Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu policijski su službenici pretražili stan i osobno vozilo kojima se koristi navedeni, te pronašli nekoliko paketa sa sadržajem zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu ukupne težine od oko 280 grama, kao i iznos od nekoliko tisuća kuna. Navedeni je uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Zlouporabe opojnih droga predan policijskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Isto tako, policijski službenici Policijske uprave varaždinske temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražili su ugostiteljski objekt i osobno vozilo vlasništvo 28-godišnjaka, te tom prilikom pronašli vrećicu sa sadržajem zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu ukupne težine od 5.4 grama. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava za spomenuto kazneno djelo.



Stranica