Vozili pod utjecajem alkohola pa zadržani do otrežnjenja

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/alkohol.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec jučer su, 15. rujna oko 20.30 sati u mjestu Greda, u redovnoj kontroli prometa pokušali zaustavili osobno vozilo varaždinskih registarskih oznaka,

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec jučer su, 15. rujna oko 20.30 sati u mjestu Greda, u redovnoj kontroli prometa pokušali zaustavili osobno vozilo varaždinskih registarskih oznaka, a čiji vozač nije postupio po znaku „stop policija“, već je nastavio vožnju.

Naknadno je to vozilo oko 21 sat  zaustavljeno u mjestu Biljevec, te je utvrđeno da njime upravlja 27-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.31 g/kg. Obzirom da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja, te da je u jednom trenutku na zamolbu da predoči osobne dokumente, odgurnuo policijskog službenika od sebe, uz uporabu sredstava prisile priveden je u Policijsku postaju Ivanec gdje je zadržan do otrežnjenja.

Još jedan vozač koji je u redovnoj kontroli prometa zatečen da upravlja traktorom pod utjecajem alkohola,  zadržan je u prostorijama policije do otrežnjenja. Naime, i policijski službenici Policijske postaje Ludbreg su u kontroli prometa između mjesta Martijanec i Hrastovljan jučer oko 20 sati zaustavili traktor kojim je pod utjecajem alkohola od 2.82 g/kg upravljao 52-godišnjak.



Stranica