Varaždinski policajci pomažu potrebitima

  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske se već duži niz godina uključuju u razne humanitarne aktivnosti za pomaganje potrebitima no svakako su blagdani posebna prilika

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske se već duži niz godina uključuju u razne humanitarne aktivnosti za pomaganje potrebitima no svakako su blagdani posebna prilika kada se prisjetimo onih kojima je pomoć najpotrebnija.
Kako su kroz službu varaždinski policajci dostupni građanima kroz 24 sata, susreću se s tragičnim događajima i tužnim sudbinama mnogih građana, a humanošću i iskrenom brigom za svakog čovjeka, nastoje stvoriti i uvjete za veće povjerenje u policiju.
Tako su suočeni s teškom situacijom jedne obitelji koju je uz tešku materijalnu situaciju, zadesio i tragični događaj, povodom ovogodišnjeg Uskrsa, u samo nekoliko dana trajanja humanitarne akcije, prikupili hranu, higijenske potrepštine, odjeću i igračke, dok je iz prikupljenog novca, u dogovoru s obitelji, kupljena potrebna bijela tehnika i oprema za kuću.
Dio preostalog novca iskorišten je ovih dana za kupnju hrane te kozmetičkih i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu «Kruh sv. Antuna» Varaždin.
Donaciju su u utorak, 18. prosinca,  voditelju Socijalne samoposluge uručili pomoćnik načelnika Policijske postaje Varaždin Miroslav Košić, glasnogovornica Marina Kolarić te policajci Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske Ivan Rođžak i Tomislav Vrbanić.
 

Stranica