Varaždinski policajci nastupili na nogometnom turniru „Josip Jović“ u Aržanu

  • Slika /PU_V/vijesti/2022/Arzan1.jpg
  • Slika
  • Slika

Prošli vikend je u malom mjestu Aržano u Dalmatinskoj Zagori održan 26. memorijalni malonogometni turnir u spomen na prvog poginulog redarstvenika Josipa Jovića koji je kao pripadnik specijalne jedinice policije poginuo 31. ožujka 1991. godine na Plitvicama.

Foto: PU varaždinska

Malonogometni turnir organizirala je Udruga policijskih branitelja Domovinskog rata Imotski uz potporu MUP-a, PU Splitsko Dalmatinska i IPA regionalni klub Splitsko Dalmatinska. Neposredno prije turnira uzvanici i sudionici turnira položili su cvijeće i zapalili svijeće na grobu Josipa Jovića.
Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved otvorio je turnir, natjecateljima zaželio dobre sportske rezultate, ali i da turnir bude ispunjen prijateljstvom i lijepim druženjem.
Na turniru je uz 11 malonogometnih ekipa policijskih uprava i 8 ekipa braniteljskih udruga nastupila i malonogometna ekipa PU Varaždinske pod vodstvom policijskog službenika Josipa Gavranovića. Ekipa PU Varaždinske prošla je kvalifikacijske susrete te se plasirala u četvrtinu finala gdje je od domaće ekipe PU Splitsko Dalmatinske izgubila 1:0.

Stranica