Varaždin – u prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

 U subotu, 26. svibnja u 19.30 sati na raskrižju Zagrebačke i Mažuranićeve ulice u Varaždinu dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

U subotu, 26. svibnja u 19.30 sati na raskrižju Zagrebačke i Mažuranićeve ulice u Varaždinu dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Muškarac starosti 41 godinu upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.65 g/kg Zagrebačkom ulicom iz smjera Turčina te je dolaskom u blizinu raskrižja s Mažuranićevom ulicom započeo radnju pretjecanja kojom prilikom je prednjim desnim djelom vozila udario u prednji lijevi bočni dio teretnog vozila kojim je neposredno ispred njega do tada u istom smjeru upravljao 62-godišnjak, a koji je u tom trenutku započeo skretanje u lijevo u Mažuranićevu ulicu.

Od siline udara osobno je vozilo odbačeno u desno naprijed te je u bočnom zanošenju sletjelo u desno na nogostup i bankinu gdje je prednjim djelom udarilo u stražnji dio parkiranog osobnog vozila vlasništvo 54-godišnjakinje koje je dalje odbačeno u desni bočni dio drugog također parkiranog vozila iste vlasnice. U prometnoj nesreći ozlijeđena su oba vozača te im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin. Ozljede će se okvalificirati naknadno.



Stranica