Varaždin - prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

 Jučer, 26. listopada oko 18.25 sati na raskrižju ulica Miroslava Krleže i Krešimira Filića u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Jučer, 26. listopada oko 18.25 sati na raskrižju ulica Miroslava Krleže i Krešimira Filića u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 43 godine upravljao je osobnim vozilom Filićevom ulicom te je dolaskom do raskrižja s ulicom Miroslava Krleže koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je tom ulicom u smjeru ulice Zrinskih i Frankopana upravljao 44-godišnjak, zbog čega je prednjim lijevim djelom svog vozila udario u prednji dio drugog vozila.

Od siline udara oba su se vozila zanijela uslijed čega je vozilo 43-godišnjaka ponovno udarilo u stražnji desni dio vozila 44-godišnjaka. U prometnoj nesreći ozljede je zadobio 17-godišnji putnik iz vozila 44-godišnjaka, zbog kojih mu je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin. Ozljede su okvalificirane kao lakše.



Stranica