Varaždin – prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

 Jučer, 12. ožujka u 16.25 sati na raskrižju Aleje Kralja Zvonimira, Prešernove i Mihanovićeve ulice u Varaždinu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

Jučer, 12. ožujka u 16.25 sati na raskrižju Aleje Kralja Zvonimira, Prešernove i Mihanovićeve ulice u Varaždinu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Prometna nesreća dogodila se na način što je 28-godišnjakinja upravljala osobnim vozilom Alejom Kralja Zvonimira u smjeru Mihanovićeve ulice te je dolaskom do raskrižja s Prešernovom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla u raskrižje a da nije propustila osobno vozilo kojim je tom ulicom iz smjera Zagrebačke u smjeru ulice Zrinskih i Frankopana upravljao 38-godišnjak, zbog čega je došlo do udara prednjeg djela osobnog vozila 38-godišnjaka u desni bočni dio vozila 28-godišnjakinje.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 51-godišnja putnica iz osobnog vozila 28-godišnjakinje, te joj je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin, a ozljede će se okvalificirati naknadno.



Stranica