Varaždin – prometna nesreća između tri osobna vozila

U petak, 9. prosinca u 16.30 sati, na raskrižju Merlićeve i Slavenske ulice u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća između tri osobna vozila 

             U petak, 9. prosinca u 16.30 sati, na raskrižju Merlićeve i Slavenske ulice u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća između tri osobna vozila.

            Prometna nesreća dogodila se na način što je 24-godišnjak upravljao osobnim vozilom Merlićevom ulicom u smjeru Međimurske ulice, te je dolaskom do raskrižja sa Slavenskom ulicom, uslijed neprilagođene brzine stanju kolnika i uvjetima prometovanja, prednjim dijelom svog  vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je do tada, neposredno ispred njega, u istom smjeru upravljao 56-godišnjak, a koji je zaustavio svoje vozilo uz središnju liniju kolnika, radi propuštanja vozila iz suprotnog smjera, u namjeri skretanja ulijevo u Slavensku ulicu. Od siline udara, vozilo 56-godišnjaka je odbačeno ulijevo na suprotnu stranu kolnika gdje je stražnjim desnim bočnim dijelom udarilo u prednji desni dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 39-godišnjakinja.

            U prometnoj je nesreći ozlijeđena 46-godišnja putnica iz vozila 56-godišnjaka. Medicinska joj je pomoć pružena u OB Varaždin, a ozljede će se okvalificirati naknadno.



Stranica