Varaždin – prometna nesreća između tri osobna vozila

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policija05.jpg

Jučer, 30. siječnja u 7.35 sati na raskrižju ulice Ratimira Hercega i Hallerove aleje u Varaždinu dogodila se prometna nesreća između tri osobna vozila.

Foto: Ilustracija

Jučer, 30. siječnja u 7.35 sati na raskrižju ulice Ratimira Hercega i Hallerove aleje u Varaždinu dogodila se prometna nesreća između tri osobna vozila. Do prometne je nesreće došlo na način što je 18-godišnjak upravljao osobnim vozilom Hallerovom alejom, te je dolaskom do raskrižja sa ulicom Ratimira Hercega ušao u raskrižje na kojem je semafor bio u fazi „trepčuće žuto“ na znak stop i oduzeo prednost prolaza osobnom vozilu kojim je tom ulicom krajnjom desnom prometnom trakom u smjeru Optujske ulice upravljao 28-godišnjak.

Tom je prilikom osobno vozilo 18-godišnjaka prednjim desnim dijelom vozila udarilo u prednji lijevi bočni dio drugog vozila, uslijed čega je odbačeno ulijevo na suprotnu stranu raskrižja gdje je prednjim dijelom udarilo u prednji lijevi dio zaustavljenog osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera Hallerovom alejom u smjeru Nove Vesi upravljao 46-godišnjak, koji je u trenutku udara bio zaustavljen na ulazu u navedeno raskrižje. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 55-godišnja putnica iz osobnog vozila 28-godišnjaka. Medicinska joj je pomoć pružena u OB Varaždin, dok ozljede nisu okvalificirane.



Stranica