Varaždin - ozlijeđen vozač osobnog vozila

U srijedu, 20. ožujka oko 16.20 sati u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 38 godina upravljao je osobnim vozilom južnom prometnom trakom Koprivničke ulice iz smjera Optujske u smjeru Međimurske ulice.

Zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti i gradskom načinu vožnje, prednjim je desnim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 42-godišnjak, koji se u tom trenutku zaustavio na kolniku u namjeri skretanja u desno u dvorište.

U prometnoj je nesreći ozlijeđen 42-godišnji vozač te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Kako je 38-godišnji vozač odbio alkotestiranje, odveden je u Opću bolnicu Varaždin na vađenje krvi i urina, nakon čega je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, priveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje.

Stranica