Varaždin – na Sajmu poslova predstavljen natječaj za zanimanje policajac

  • Slika PU_V/vijesti/2019/sajam//1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Danas, 9. svibnja u prostoru Sportske dvorane Varaždin, održan je Sajam poslova 2019. Između ostalih ponuda zanimanja, policijski službenici Policijske uprave varaždinske, predstavili su natječaj

Foto: PU varaždinska

Danas, 9. svibnja u prostoru Sportske dvorane Varaždin, održan je Sajam poslova 2019. Između ostalih ponuda zanimanja, policijski službenici Policijske uprave varaždinske, predstavili su natječaj za zanimanje policajac. Učenici i svi zainteresirani mogli su dobiti sve potrebne informacije o upisu  na Policijsku akademiju.

Sajam poslova posjetio je zamjenik načelnika Policijske uprave varaždinske Darko Blaži koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo brojem zainteresiranih kandidata i građana koji su obišli policijski štand. Podsjećamo da je Ministarstvo unutarnjih poslova  raspisalo natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020. godini.
Ove se školske godine planira upis 750 polaznika koji će sa školovanjem započeti  9. rujna 2019. godine, a nakon završenog Programa, polaznici/polaznice će se primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova.

Rok za podnošenje prijava je do 31. srpnja 2019. godine. Na natječaj se mogu javiti hrvatski državljani i državljanke koji imaju završenu četverogodišnju srednju školu, koji na dan 9. rujna 2019. godine nemaju navršenih 28 godina života, koji imaju  posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, imaju propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti, koji su  dostojni za obavljanje policijske službe te  nisu članovi političke stranke. Pozivamo zainteresirane da se jave na natječaj jer nudi siguran posao, mogućnost napredovanja i nastavka školovanja. 

Stranica