Uručenje iskaznica pripadnicima Prometne jedinice mladeži

Slika PU_V/vijesti/2019/iskaznice//3.jpg

U srijedu, 21. kolovoza, u Policijskoj upravi varaždinskoj održana je podjela iskaznica za 15 novih pripadnika Prometne jedinice mladeži, osposobljenih za poslove nadzora i upravljanja prometom za vrijeme održavanja 

U srijedu, 21. kolovoza, u Policijskoj upravi varaždinskoj održana je podjela iskaznica za 15 novih pripadnika Prometne jedinice mladeži, osposobljenih za poslove nadzora i upravljanja prometom za vrijeme održavanja  manifestacije „Špancirfest 2019“. Jedan dio njih će shodno mogućnostima, nastaviti s obavljanjem ovih poslova na najfrekventnijim raskrižjima u Varaždinu i po završetku spomenute manifestacije.
Nove pripadnike Prometne jedinice mladeži pozdravio je voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Danijel Posavec, nakon čega im je zamjenik načelnika Policijske uprave varaždinske Darko Blaži, uručio iskaznice. Zamjenik Blaži je tom prilikom istaknuo vrlo dobre rezultate svih kandidata na provedenim testiranjima, kao i uvjerenje da će sve radne zadatke rješavati  profesionalno i uspješno na zadovoljstvo svih sudionika u prometu. „Znamo kakve su gužve u Varaždinu za vrijeme Špancirfesta te želim da vam taj rad bude sretan, da radite s voljom i da sva stečena znanja uspješno primjenjujete u svakodnevnom radu“ rekao je zamjenik Blaži.
Podjeli su prisustvovali predstavnici Grada Varaždina Marijana Cindrić i Marijan Bakulić, koji su također uz konkretne upute za rad, novim pripadnicima Prometne mladeži čestitali na uspješnom testiranju i poželjeli puno strpljenja u radu.
Vezano uz održavanje festivala „Špancirfest 2019“, u vremenu od 23. kolovoza do 1. rujna 2019. godine, svakim danom od 10 sati, a u ulici Augusta Šenoe od 16 sati, privremeno će se za promet zatvoriti slijedeće ulice u gradu Varaždinu:
  • ulaz u ulicu Vatroslava Lisinskog od raskrižja s ulicom Stanka Vraza,
  • ulaz u ulicu A. K. Miošića od raskrižja s ulicom Stanka Vraza,
  • ulaz u ulicu A. Šenoe od raskrižja s ulicom I. Kukuljevića,
  • ulaz u Pavlinsku ulicu od raskrižja s ulicom Alojzija Stepinca,
  • ulaz u ulicu J. Habdelića od raskrižja s ulicom Alojzija Stepinca,
  • ulaz na Trg Slobode od raskrižja s ulicom Augusta Cesarca, Kapucinskog trga i Zagrebačke ulice.
 
Za potrebe lakšeg pristupa  u podzemnu garažu na Kapucinskom trgu, uspostavom privremene regulacije prometa, posjetiteljima će se omogućiti iz smjera Zagrebačke ulice, na semaforu skretanje ulijevo.
Za vrijeme privremenog zatvaranja navedenih ulica, promet će se odvijati obilazno okolnim gradskim ulicama.
Molimo sve posjetitelje da poštuju uspostavljenu privremenu regulaciju prometa, kao i znakove i naredbe policijskih službenika i pripadnika Prometne jedinice mladeži.  

Stranica