U prometnoj nesreći smrtno stradale dvije osobe

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/brzina.jpg

Danas u 2.10 sati u Ludbreškoj ulici u Štefancu, u prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije muške osobe u dobi od 36 i 22 godine.

Foto: Ilustracija

Danas u 2.10 sati u Ludbreškoj ulici u Štefancu, u prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije muške osobe u dobi od 36 i 22 godine. Muškarac starosti 36 godina upravljao je osobnim vozilom Ludbreškom ulicom iz smjera Bartolovca u smjeru Šemovca, te je zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste (lijevi zavoj), izgubio nadzor nad upravljačem i vozilom prešao udesno van kolnika na kosinu zemljanog pojasa uz bankinu.

Vozilo se podiglo u zrak i preletjelo dvorišnu ogradu gdje je prednjim lijevim dijelom udarilo u stablo, a zatim, u zanošenju, desnom stanom krova u zid kuće. Vozač i 22-godišnji putnik iz vozila od zadobivenih su ozljeda preminuli na mjestu događaja. Smrt je konstatirala liječnica Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Varaždin. Zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu odredio je obdukciju preminulih. Ovo su šesta, odnosno sedma smrtno stradala osoba u prometu na prometnicama Varaždinske županije u 2012. godini.



Stranica