U prometnoj nesreći ozlijeđene tri osobe

U ponedjeljak, 18. srpnja oko 22.20 sati  na raskrižju Optujske ulice i jugozapadne obilaznice grada Varaždina, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Mladić u dobi od 24 godine upravljao je osobnim vozilom jugozapadnom obilaznicom u smjeru Hrašćice. Dolaskom do raskrižja s Optujskom ulicom, ušao je u isto na znak crvenog svjetla na semaforu, u namjeri skretanja ulijevo.

Pritom je prednjim dijelom vozila udario u prednji desni dio osobnog vozila kojim je iz smjera Hrašćice prema centru grada upravljao 62-godišnjak, na znak zelenog svjetla na semaforu. Od siline udara vozilo je odbačeno ulijevo u desnu prometnu traku te desnom bočnom stranom udarilo u desnu bočnu stranu osobnog vozila kojim je u smjeru Hrašćice upravljao 20-godišnjak, koji je pokušavao izbjeći prometnu nesreću na način da je skrenuo ulijevo prema prometnoj traci za skretanje na jugozapadnu obilaznicu. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 20-godišnji vozač te dvoje putnika iz vozila 62-godišnjaka, starosti 40 i 28 godina. Svima je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Stranica