U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

U subotu, 10. prosinca u 1.20 sati između mjesta Lužan Biškupečki i Presečno dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe 

            U subotu, 10. prosinca u 1.20 sati između mjesta Lužan Biškupečki i Presečno dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

            Prometna nesreća dogodila se na način što je 25-godišnjak upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.39 g/kg iz smjera Presečna u smjeru Lužana Biškupečkog, te je u lijevom nepreglednom zavoju, zbog neprilagođene brzine kretanja, stanju i uvjetima na kolniku, izgubio nadzor nad upravljačem i vozilom sletio u desnu stranu van kolnika u cestovni jarak nakon čega se vozilo odbilo od zemljanog nasipa ponovno na kolnik i prevrnulo na krov. Neposredno potom došlo je do zapaljenja vozila koje je u potpunosti izgorjelo.

            Vozač i 19-godišnji putnik uspjeli su izaći iz vozila prije zapaljenja. Navedeni su u prometnoj nesreći zadobili ozljede zbog kojih im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin, a ozljede će se okvalificirati naknadno.

            Na mjesto događaja izašli su vatrogasci JVP Varaždin i DVD Gornji Kneginec.



Stranica