U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

 Jučer, 5. listopada oko 15 sati na županijskoj cesti između Varaždina i Nove Vesi Petrijanečke, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Jučer, 5. listopada oko 15 sati na županijskoj cesti između Varaždina i Nove Vesi Petrijanečke, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Prometna nesreća dogodila se na način što je za sada nepoznati vozač upravljajući osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Nove Vesi, započeo pretjecanje osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljala 39-godišnjakinja, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

U tom je trenutku iz suprotnog smjera naišlo osobno vozilo kojim je upravljao 20-godišnjak, a koji je u namjeri izbjegavanja sudara pomaknuo svoje vozilo u desno na cestovnu bankinu, dok je 39-godišnjakinja naglo skrenula u desno uslijed čega se njeno vozilo zanijelo i sletjelo van kolnika u polje gdje se prevrnulo na krov. Navedena vozačica i 15-godišnja putnica iz njezinog vozila tom su prilikom zadobile ozljede zbog kojih im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin. Nakon prouzročene prometne nesreće nepoznati je vozač napustio mjesto događaja, a  da nije ostavio svoje osobne podatke i podatke o vozilu koje je sudjelovalo u nesreći.



Stranica