U naletu vlaka na osobno vozilo smrtno stradale tri osobe

Jučer, 26. siječnja oko 16.15 sati u Marofskoj ulici u Kućan Marofu, u naletu vlaka na osobno vozilo, smrtno su stradale tri osobe  

Jučer, 26. siječnja oko 16.15 sati u Marofskoj ulici u Kućan Marofu, u naletu vlaka na osobno vozilo, smrtno su stradale tri osobe.

Muškarac starosti 36 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždinske ulice prema Gornjem Kućanu, te se dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge, označenog prometnim znakovima i bez uređaja za zatvaranje prometa i davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, nije zaustavio i uvjerio da prugom nailazi vlak, već je nastavio kretanje. U tom je trenutku u desni bočni dio vozila, prednjim dijelom udario putnički vlak koji je prometovao na relaciji Varaždin – Koprivnica. Od jačine udara, ozljede uslijed kojih su preminuli na mjestu događaja, zadobili su vozač, te dvoje putnika iz vozila, 30-godišnja žena i dijete mlađe dobi.

Za vrijeme trajanja očevida, do 20.15 sati bio je obustavljen željeznički promet, dok se cestovni promet odvijao okolnim ulicama uz regulaciju policijskih službenika.



Stranica