Tužno – u prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policija05.jpg

Jučer, 28. ožujka oko 17.30 sati u mjestu Tužno dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Muškarac starosti 60 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Lovrečana u smjeru mjesta Tužno te je dolaskom na most između ta dva naselja,

Foto: Ilustracija

Jučer, 28. ožujka oko 17.30 sati u mjestu Tužno dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Muškarac starosti 60 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Lovrečana u smjeru mjesta Tužno te je dolaskom na most između ta dva naselja, zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, prešao u desno van kolnika i desnim bočnim djelom vozila udario u ogradu mosta.

Nakon toga je dolaskom u mjesto Tužno u Varaždinskoj ulici, također zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, u desnom zavoju prešao na lijevu prometnu traku i prednjim djelom vozila udario u prednji desni dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnjak. Od siline udara njegovo je vozilo u zanošenju sletjelo u lijevo van kolnika i udarilo u metalnu dvorišnu ogradu. Oba vozača su tom prilikom zadobili ozljede zbog kojih im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin dok će se iste okvalificirati naknadno. Alkotestiranjem je utvrđeno da 57-godišnji vozač nije bio pod utjecajem alkohola, dok je 60-godišnjak odbio alkotest te su izuzeti uzorci krvi radi potrebitih vještačenja.



Stranica