Topličica – nanio ubodne rane dvojici muškaraca

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/napad_nozem.jpg

U subotu, 16. ožujka oko 20 sati u Topličici, muškarac starosti 55 godina došao je na dvorište obiteljske kuće u vlasništvu 30-godišnjaka. Tom je prilikom bez povoda  fizički napao

Foto: Ilustracija

U subotu, 16. ožujka oko 20 sati u Topličici, muškarac starosti 55 godina došao je na dvorište obiteljske kuće u vlasništvu 30-godišnjaka. Tom je prilikom bez povoda  fizički napao 53-godišnjaka te mu nožem kojeg je imao kod sebe, zadao ubodnu ranu u predjelu prsišta, nakon čega je, također bez povoda napao 30-godišnjeg vlasnika kuće, osobu s utvrđenim invaliditetom, zadavši mu ubodnu ranu u trbuh.

Pritom je prijetio ubojstvom još dvjema osobama koje su se zatekle na mjestu događaja. Isti se potom  pješke udaljio s mjesta događaja, pri čemu su ga zatekli i uhitili policijski službenici. Obojica ozlijeđenih muškaraca prevezena su u Opću bolnicu Varaždin gdje su zadržani na liječenju, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Na mjesto događaja izašao je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske proveli su očevid na mjestu događaja, a u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela Ubojstvo u pokušaju, Teško ubojstvo u pokušaju te Prijetnje.

Stranica