Susret umirovljenih policajaca u Varaždinu

Slika PU_V/vijesti/2011/09/21/IMG_57 08.jpg

Tradicionalni, ove godine trinaesti po redu susreti umirovljenih policijskih djelatnika Republike Mađarske i Policijskih uprava međimurske i varaždinske, održani su u petak, 16. rujna, na prostoru Gradske sportske dvorane kraj Drave u Varaždinu.

Početak susreta, na kojem se okupilo oko stotinjak umirovljenih policajaca, obilježili su pripadnici Interventne jedinice policije PU varaždinske koji su visoku razinu osobne i timske utreniranosti demonstrirali  besprijekorno izvedenom pokaznom vježbom uhićenja počinitelja kaznenog djela Razbojništva u bijegu.

Druženje umirovljenih policajaca nastavljeno je potom  takmičenjima u sportskim disciplinama primjerenim njihovim godinama, koja su iako rezultatski nebitna ipak pobudila dovoljnu količinu natjecateljskog špirita i učinila ih vrlo zanimljivima. Dodajmo ipak da je ukupnu pobjedu izvojevala varaždinska ekipa, dok su kolege iz Međimurja bili drugi, ispred kolega iz Mađarske.

Na kraju, ne preostaje nam ništa drugo nego dragim i iskustveno puno bogatijim kolegama poželjeti još mnogo takvih druženja, a slijedećem domaćinu, umirovljenim kolegama iz Međimurja, uspješnu organizaciju 14. susreta policajaca umirovljenika.        



Stranica