Sračinec – ozlijeđen vozač motocikla

 Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 19. srpnja oko 19.15 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 19. srpnja oko 19.15 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu. Muškarac starosti 51 godinu upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina prema Petrijancu. U jednom se trenutku zaustavio uz desni rub kolnika na autobusnom ugibalištu, te započeo polukružno okretanje u smjeru Varaždina, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti zadruge sudionike u prometu.

Pritom je vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera, te prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio motocikla kojim je iz smjera Petrijanca prema Varaždinu upravljao 66-godišnjak. Uslijed udara vozač motocikla je izgubio ravnotežu i pao na kolnik, pri čemu je ozlijeđen. Navedenom je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede za sada nisu okvalificirane.



Stranica