Rješavanje upravnih poslova samo u žurnim slučajevima

Slika /PU_V/vijesti/ilustracije/upravnivz1.jpg

Policijska uprava varaždinska poziva građane da vode računa o vlastitom i tuđem zdravlju te da radi rješavanja upravnih poslova dolaze samo u žurnim slučajevima.

Radno vrijeme upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave varaždinske i u policijskim postajama za sada ostaje nepromijenjeno, no pozivaju se građani da u službene prostorije dolaze samo ukoliko postoji potreba za žurnim rješavanjem pojedinih upravnih poslova.

Ulazak stranaka u prostorije u kojima se obavljaju upravnih poslovi organizirat će se na način da se stranke pušta u prostorije pojedinačno ili eventualno u manjim grupama.

Pozivaju se građani da za pojedine upravne poslove koriste sustav e-Građani te da ne dolaze u službene prostorije ukoliko njihova prisutnost nije nužna nego da se za sve informacije obrate telefonskim ili pismenim putem, odnosno putem elektroničke pošte.

Skrećemo pozornost građanima kojima je isteklo važenje dokumenta osobne iskaznice i vozačke dozvole u vrijeme proglašenja epidemije, da isti dokumenti važe 30 dana od dana proglašenja prestanka epidemije.

Molimo građane da se pridržavaju navedenih preporuka, kako radi vlastite sigurnosti, tako i radi sigurnosti službenica na šalterima za obavljanje upravnih poslova. 
 



Stranica