Razriješeno kazneno djelo provale u radionicu

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/auto_policija04.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca starosti 27 i 26 godina, policijski službenici Policijske postaje Policijske postaje Ludbreg, utvrdili su da postoji osnovana sumnja da su tijekom noći 15./16. siječnja provalili u radionicu vlasništvo 63-godišnjaka u mjestu Poljanec

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca starosti 27 i 26 godina, policijski službenici Policijske postaje Policijske postaje Ludbreg, utvrdili su da postoji osnovana sumnja da su tijekom noći 15./16. siječnja provalili u radionicu vlasništvo 63-godišnjaka u mjestu Poljanec te otuđili električne bušilice, brusilice i razni drugi alat, ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Nadalje je utvrđeno da je sve otuđene predmete od istih  kupio 33-godišnjak, iako je znao da potječu od izvršenja kaznenog djela.

Otuđeni su predmeti pronađeni kod istog te naknadno vraćeni vlasniku. Protiv navedene dvojice se podnosi kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe iz članka 217., a protiv 33-godišnjaka za kazneno djelo Prikrivanje iz članka 236. Kaznenog zakona.



Stranica