Razriješena kaznena djela krađa i provala

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/provalnik01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 21 i 31 godinu te utvrdili da postoji osnovana sumnja da su tijekom noći 2./3. studenog provalili u vikend kuću u mjestu Križanec,

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 21 i 31 godinu te utvrdili da postoji osnovana sumnja da su tijekom noći 2./3. studenog provalili u vikend kuću u mjestu Križanec, vlasništvo 66-godišnjaka i otuđili odjevne predmete u vrijednosti od oko 2 500 kuna.

Također su u vremenu od 28. listopada do 3. studenog provalili u obiteljsku kuću u izgradnji u mjestu Križanec, vlasništvo 70-godišnjaka iz koje su otuđili motornu špricu, plinski plamenik i druge predmete čija se vrijednost procjenjuje na oko 10 000 kuna. Isto tako se osnovano sumnja da su u razdoblju od 28. listopada do 11. studenog, iz neograđenog dijela dvorišta hotela u mjestu Varaždin Breg otuđili veću količinu metalnih cijevi, španera i druge predmete, ukupne vrijednosti oko 5 000 kuna.

Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava za kaznena djela Teške krađe iz članka 217. i Krađe iz članka 216. Kaznenog zakona.



Stranica