Razbojništvo nad čuvarom odlagališta otpada

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/napad_sakama.jpg

Danas, 22. studenog oko 2 sata, u mjestu Gornje Vratno, dvojica nepoznatih muškaraca počinila su razbojništvo nad 56-godišnjim čuvarom odlagališta otpada,

Foto: Ilustracija

Danas, 22. studenog oko 2 sata, u mjestu Gornje Vratno, dvojica nepoznatih muškaraca počinila su razbojništvo nad 56-godišnjim čuvarom odlagališta otpada, na način što su ušli u kontejner u kojem je oštećeni obnašao čuvarsku službu i od njega zatražili cigarete i alkohol, nakon čega su ga fizički napali te ga izudarali rukama i nogama po glavi i tijelu, kojom prilikom mu je jedan od njih iz stražnjeg džepa hlača izvadio i otuđio novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima i iznosom od nekoliko stotina kuna. Potom su otuđili osobno vozilo oštećenog i njime se udaljili s mjesta događaja.

Oštećeni je prilikom napada zadobio tjelesne ozljede u vidu natučenja po glavi i tijelu te oguljotina po licu i ručno zglobu. Medicinska mu je pomoć pružena po ekipi HMP DZ Varaždin, a ozljede su okvalificirane kao lakše. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela i pronalasku počinitelja.



Stranica