Provala u vozilo u Strmcu Podravskom

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 41-godišnjaka, kojom prijavljuje da je jučer, 28. travnja u popodnevnim satima u Strmcu Podravskom u blizini brane, nepoznati počinitelj provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio ribički štap. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela. Prevaren prilikom ulaganja u investicijske fondove u Ludbregu

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu 38-godišnjaka, kojom prijavljuje da je u nazad nekoliko mjeseci putem telefona sa nepoznatim počiniteljima dogovarao ulaganje u investicijske fondove sa velikim profitom, te je u više navrata uplatio na nepoznate račune iznos od 5900 eura, nakon čega su nepoznati počinitelji zahtijevali ponovnu uplatu od dvadeset posto od ukupnog iznosa kako bi mu vratili uplaćena sredstva. Visina materijalne procjenjuje se na četrdesetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Ponovno upozoravamo građane da ne nasjedaju na takve i slične internetske i telefonske prijevare i da se ne upuštaju u sumnjive novčane transakcije kako ne bi postali žrtve kaznenog djela ili nesvjesno sudjelovali u počinjenju kaznenih djela.

Stranica