Pronalazak više bicikala nepoznatih vlasnika na području Varaždina

U posljednje vrijeme, na području grada Varaždina i okolice,  od strane policijskih službenika i građana pronađeno je više bicikala koji su prevezeni u prostorije Policijske postaje Varaždin, poradi daljnjeg utvrđivanja

U posljednje vrijeme, na području grada Varaždina i okolice,  od strane policijskih službenika i građana pronađeno je više bicikala koji su prevezeni u prostorije Policijske postaje Varaždin, poradi daljnjeg utvrđivanja vlasnika. Navedeni bicikli su najčešće pronađeni odbačeni, nezaključani, te je bilo očito sa se sa istima netko koristio za jednokatni  prijevoz i slično.

Za napomenuti je da je pronalazak vlasnika bicikala vrlo težak, iz razloga što većina građana prijavljuje krađu bicikla bez potrebite dokumentacije, odnosno tvorničkog broja bicikla, a isto tako,  puno građana uopće ne prijavljuje takve krađe. Upravo zbog navedenog molimo oštećene kaznenim djelima Krađe da sa dokumentacijom koju posjeduju o biciklu pristupe u Policijsku postaju Varaždin u ulici Augusta Cesarca 18 u Varaždinu.

Stranica