Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/auto_policija07.jpg

U subotu, 8. lipnja oko 15.50 sati u mjestu Hrastovsko dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile ozljede.

Foto: Ilustracija

U subotu, 8. lipnja oko 15.50 sati u mjestu Hrastovsko dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile ozljede. Osobnim vozilom je upravljala žena starosti 51 godinu Kalničkom ulicom u smjeru Vinogradske ulice te nije prilikom kretanja vozilo držala uz desni rub kolnika već je prešla na kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera na koji je iz suprotnog smjera naišlo vozilo kojim je upravljala 31-godišnjakinja, uslijed čega je došlo do sudara između oba vozila. U prometnoj nesreći ozljede zadobile su obje vozačice osobnih vozila te su vozilom Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezene u Opću bolnicu Varaždin. Ozljede za sada nisu okvalificirane.

U subotu, 8 lipnja oko 15.30 sati dogodila se prometna nesreća na istočnom kolničkom traku auto ceste A-4 između čvora Novi Marof i Varaždinske Toplice, kojom prilikom su ozlijeđene tri osobe. Osobnim vozilom mađarskih registarskih oznaka upravljao je državljanin Mađarske starosti 60 godina od Zagreba prema Varaždinu gdje je u jednom trenutku iz neutvrđenog razloga vozilom sišao preko istočne zaustavne trake na cestovnu bankinu gdje je prednji i donjim dijelom vozila udario u jednostruku elastičnu odbojnu ogradu auto ceste od koje se izdigao, nakon čega je došlo do višestrukog bočnog prevrtanja vozila i probijanja zaštitne žičane ograde ceste nakon čega se zaustavio na krovu. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede su zadobili vozač osobnog vozila i putnica djevojka starosti 24 godine, dok je mladić starosti 24 godine kao putnik zadobio lake tjelesne ozljede. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin.

U subotu, 8. lipnja u 21.50 sati u ulici Braće Radić u Varaždinu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđene jedna osoba. Motociklom pod utjecajem alkohola od 2.44 g/kg upravljao je 27-godišnjak iz smjera centra grada u smjeru Gojanca, gdje je uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti zbog utjecaja alkohola izgubio nadzor nad motociklom i pao na središnji dio kolnika, od čega je zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede za sada nisu okvalificirane.

U subotu, 8. lipnja u 21.45 sati u Novoj Vesi dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Nove Vesi Petrijanečke pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0,44 g/kg, upravljala je 31-godišnjakinja, koja se nije kretala sredinom obilježene prometne trake već je u blagom lijevom zavoju sa vozilom sišla van kolnika u desnu stranu i nastavila kretanje po travnatom terenu gdje je prednjim djelom vozila udarila u drvo. U prometnoj nesreći ista je zadobila ozljede, a pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede za sada nisu okvalificirane.



Stranica