Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policija05.jpg

Jučer, oko 9 sati dogodila se prometna nesreća u Varaždinu kojom prilikom je ozlijeđena jedna osoba.

Foto: Ilustracija

Jučer, oko 9 sati dogodila se prometna nesreća u Varaždinu kojom prilikom je ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je upravljao 32-godišnjak koji je vršio radnju vožnje u nazad, uključivajući se vozilom u promet sa južne strane kolnika prilazne ceste Braće Radić.

Prije započinjanja te radnje isti se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom je stražnjim djelom vozila udario u tijelo pješakinje starosti 81 godinu, koja je zadobila ozljede. Medicinska pomoć joj je pružena u Zavodu za hitnu medicinu Varaždinske županije u Varaždinu, koje su okvalificirane kao lake tjelesne ozljede.

Jučer, 6. lipnja oko 9 sati dogodila se prometna nesreća u Hallerovoj aleji u Varaždinu, kojom prilikom je ozlijeđena jedna djevojka. Iz dvorišta srednje škole osobnim vozilom je upravljao 48-godišnjak, koji je dolaskom do rampe za zatvaranje prometa započeo vršiti obilaženje skupine pješaka, a da se nije uvjerio da to može napraviti bez opasnosti za druge sudionike, te je tom prilikom prednjim desnim kotačem vozila udario u lijevu nogu pješakinje starosti 17 godina, koja je zadobila ozljede.

Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, koje su okvalificirane kao lake tjelesne ozljede.



Stranica