Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/auto_policija07.jpg

Jučer, 27. svibnja u 11.55 sati dogodila se prometna nesreća u Koškovcu na državnoj cesti D-35, kojom prilikom je ozlijeđena jedna osoba.

Foto: Ilustracija

Jučer, 27. svibnja u 11.55 sati dogodila se prometna nesreća u Koškovcu na državnoj cesti D-35, kojom prilikom je ozlijeđena jedna osoba. U mjestu Koškovec, 33-godišnjakinja je pretrčavala kolnik van pješačkog prijelaza sa lijeve na desnu stranu, te je tijelom udarila u prednju lijevu bočnu stranu teretnog automobila kojim je upravljao 27-godišnjak, a koje vozilo se propisno kretalo iz smjera Ivanca u smjeru Varaždina. Tom prilikom pješakinja je zadobila ozljede, te joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 27. svibnja u 13.30 sati dogodila se prometna nesreća u Strmcu Podravskom, kojom prilikom je ozlijeđeno dijete starosti 8 godina. Teretnim vozilom je upravljao 52-godišnjak kroz naselje Donje Vratno od županijske ceste ŽC2029 prema kanalu rijeke Drave gdje je kod kbr. 64. započeo vozilom radnju polukružnog okretanja pri čemu je skrenu u desno na bankinu, a da se prethodno nije uvjerio u sigurnost navedene radnje vodeći pri tome računa o položaju, smjeru i brzini kretanja vozila. Tom prilikom je prednjim djelom vozila udario u 8-godišnju djevojčicu koja je bila uz dječji bicikl. Ista je zadobila ozljede a medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje je i zadržana na liječenju. Ozljede su okvalificirane kao teške tjelesne ozljede.



Stranica