Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policija05.jpg

U subotu, 18. svibnja u 23.15 sati dogodila se prometna nesreća u Natkrižovljanu, kojom prilikom je ozlijeđena jedna osoba.

Foto: Ilustracija

U subotu, 18. svibnja u 23.15 sati dogodila se prometna nesreća u Natkrižovljanu, kojom prilikom je ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 23 godine upravljao je osobnim vozilom županijskom cestom ŽC 2035 iz smjera Vinica brega u smjeru Cestice, gdje je dolaskom na prijevoju ceste i u lijevom zavoju izgubio kontrolu nad upravljačem te vozilom sletio van kolnika u desnu stranu na povišeni zemljani dio, gdje je došlo do prevrtanja vozila na krov. U prometnoj nesreći ozljede je zadobila 16-godišnja putnica u automobilu. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede za sada nisu okvalificirane.

U subotu, oko 23.05 sati dogodila se prometna nesreća u Majerju, kojom prilikom je ozlijeđena jedna osoba. Neregistriranim mopedom je upravljao 55-godišnjak u mjestu Majerje, Radničkom ulicom u smjeru ulice Braće Radić, te se nije kretao desnom stranom  kolnika, već je sišao ulijevo van kolnika na zelenu površinu, gdje je lijevim bočnim djelom mopeda udario u drveni električni stup. Uslijed udara izgubio je ravnotežu nad mopedom i pao na kolnik Radničke ulice. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, dok ozljede za sada nisu okvalificirane.

U nedjelju, 19. svibnja u 05.50 sati dogodila se prometna nesreća  u Žarovnici, kojom prilikom su ozlijeđene tri osobe. Muškarac starosti 19 godina je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.77 g/kg iz smjera Gornje Višnjice u smjeru Lepoglave, gdje je u desnom zavoju zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola izgubio nadzor nad vozilom, sletio u lijevo van kolnika i udario u bankinu, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov i slijetanja u desni cestovni jarak. U prometnoj nesreći ozljede su zadobili vozač, te dva putnika u vozilu starosti 17 godina. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede za sada nisu okvalificirane.



Stranica