Prometna nesreća s poginulom osobom

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/auto_policija06.jpg

Jučer, 27. studenog oko 9 sati na raskrižju jugozapadne obilaznice grada Varaždina i županijske ceste kod Poljane Biškupečke dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom.

Foto: Ilustracija

Jučer, 27. studenog oko 9 sati na raskrižju jugozapadne obilaznice grada Varaždina i županijske ceste kod Poljane Biškupečke dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom. Prometna nesreća dogodila se na način što je 51-godišnjak upravljao osobnim vozilom županijskom cestom iz smjera Beretinca u smjeru Varaždina, te je dolaskom do raskrižja na kojem se promet regulira semaforima, pri prelasku istog, u lijevi bočni dio njegovog vozila, prednjim djelom udarilo osobno vozilo kojim je jugozapadnom obilaznicom iz smjera Gojanca prema Turčinu upravljao 40-godišnjak.

Od siline udara vozilo 51-godišnjaka je odbačeno u desno na bankinu gdje je u bočnom zanošenju, lijevim bočnim djelom udarilo u metalni stup javne rasvjete, dok je drugo vozilo odbačeno u lijevo također na bankinu gdje je u bočnom okretanju prednjim desnim djelom udarilo u slijedeći metalni stup javne rasvjete.

U prometnoj nesreći su oba vozača te dvoje putnika iz vozila 51-godišnjaka, starosti 44 i 16 godina, te 35-godišnja putnica iz vozila 40-godišnjaka zadobili ozljede te su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin gdje im je pružena medicinska pomoć i gdje je 51-godišnji vozač od zadobivenih ozljeda preminuo.

Obzirom da nisu utvrđene točne okolnosti nastanka ove prometne nesreće, odnosno koji je od navedene dvojice vozača ušao u raskrižje na znak crvenog svjetla, molimo očevice prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Varaždin u Kolodvorskoj ulici ili na broj telefona 192. Ovo je trinaesta smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije u 2011. godini.



Stranica