Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 29. lipnja oko 11.15 sati na istočnoj obilaznici grada Varaždina. Muškarac starosti 38 godina upravljao je osobnim vozilom lijevom prometnom trakom zapadne kolničke trake istočne obilaznice Varaždina

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 29. lipnja oko 11.15 sati na istočnoj obilaznici grada Varaždina. Muškarac starosti 38 godina upravljao je osobnim vozilom lijevom prometnom trakom zapadne kolničke trake istočne obilaznice Varaždina iz smjera Gospodarske ulice prema Turčinu.

Dolaskom do raskrižja, zbog nedržanja potrebitog razmaka pri vožnji u slijedu, prednjim je dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 50-godišnjak, koji je usporavao brzinu kretanja zbog upaljenog crvenog svjetla na semaforu. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 50-godišnji vozač te je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu. Njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Stranica