Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/auto_policija07.jpg

Danas, 15. svibnja oko 7.00 sati u Lepoglavi, Varaždinskoj ulici na državnoj cesti D-35, dogodila se prometna nesreća, slijetanje vozila s ceste.

Foto: Ilustracija

Danas, 15. svibnja oko 7.00 sati u Lepoglavi, Varaždinskoj ulici na državnoj cesti D-35, dogodila se prometna nesreća, slijetanje vozila s ceste. Upravljajući osobnim vozilom 23-godišnjak iz smjera Lepoglave u smjeru Ivanca zbog nedržanja sredine obilježene prometne trake vozilom je prešao na lijevu stranu van kolnika i udario u stacionarni stupić i metalnu zaštitnu ogradu. Vozilo se uslijed navedenog višestruko prevrnulo i zapalilo.

Tom je prilikom ozlijeđen vozač te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin, gdje je zadržan na liječenju, dok njegove ozljede za sada nisu okvalificirane. Na mjesto događaja izašli su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lepoglava koji su ugasili požar na vozilu.

Napominjemo da se radi o policijskom službeniku Policijske uprave Varaždinske koji se vraćao iz službe. Obzirom da je isti kod sebe imao službeno oružje i streljivo uslijed požara došlo je do zapaljenja rezervnog streljiva.



Stranica