Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u Turčinu

U petak, 20. prosinca oko 16.30 sati u Turčinu, u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Muškarac starosti 55 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji

U petak, 20. prosinca oko 16.30 sati u Turčinu, u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Muškarac starosti 55 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.82 g/kg. Upravljao je iz smjera Varaždina u smjeru Tomaševca. Dolaskom do raskrižja s Kolodvorskom ulicom na kojem se prometom upravlja pomoću semafora, u raskrižje je sa vozilom ušao na znak zelenog svjetla na semaforu i skrenuo u lijevo u smjeru Gornjeg Kneginca, kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska teretnom vozilu kojim je Zagrebačkom ulicom upravljao 54-godišnjak, a koji je vozilom ušao u raskrižje također na znak zelenog svjetla na semaforu.

Ozljede je zadobio vozač osobnog vozila i putnica starosti 55 godina. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Stranica