Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama na autocesti

U subotu, 9. studenog oko 17.40 sati na autocesti A-4, u prometnoj je nesreći ozlijeđene su dvije osobe. Mladić starosti 25 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola

U subotu, 9. studenog oko 17.40 sati na autocesti A-4, u prometnoj je nesreći ozlijeđene su dvije osobe. Mladić starosti 25 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.59 g/kg. Upravljao je iz smjera Čakovca u smjeru Varaždina. Dolaskom do dijela autoceste na kojem se izvode radovi, te se promet odvija dvosmjerno zapadnom kolničkom trakom, uslijed ne držanja svog vozila u kretanju sredinom obilježene prometne trake, prednjim je djelom vozila udario  prednji dio osobnog vozila kojim je u suprotnom smjeru upravljao upravljala mađarska državljanka starosti 43 godine.

Uslijed sudara osobno vozilo je odbačeno u desno gdje je udarilo u metalnu odbojnu ogradu. Ozljede je zadobila vozačica i 26-godišnja suputnica u vozilu. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Stranica