Prijevara

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/novac02.jpg

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 36 i 38 godina te 37-godišnjom ženom sa šireg zagrebačkog područja,

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 36 i 38 godina te 37-godišnjom ženom sa šireg zagrebačkog područja, zbog sumnje da su 11. siječnja, posredstvom odvjetničkog ureda iz Koprivnice, dostavili na naplatu zahtjev za ovrhom nad novčanim sredstvima trgovačkog društva iz Varaždina u nadležnu financijsku agenciju, zatajivši da je rješenje javnobilježničkog ureda krivotvoreno.

Nakon toga je po puštanju zahtjeva na naplatu s računa navedenog trgovačkog društva skinut iznos od osam milijuna kuna, od kojeg je iznosa oko šest i pol milijuna kuna prebačeno na račun društva kojem je osnivač i direktor 36-godišnjak. Uz kaznenu prijavu za kaznena djela prijevare i krivotvorenja isprave, dovedeni su sucu istrage Županijskog suda u Varaždinu koji im je odredio istražni zatvor.



Stranica