Prevarila ženu pod izlikom povrata mirovine

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/novac01.jpg

Jučer, 29. rujna Policijska postaja Varaždin zaprimila je dojavu 79-godišnjakinje iz mjesta Zamlaka da je prevarena od strane jedne osobe.

Foto: Ilustracija

Jučer, 29. rujna Policijska postaja Varaždin zaprimila je dojavu 79-godišnjakinje iz mjesta Zamlaka da je prevarena od strane jedne osobe. Naime, kako je utvrđeno, navedena je istog dana oko 11 sati primila telefonski poziv od strane nepoznate ženske osobe koja joj je tom prilikom rekla da kao umirovljenica ima pravo na povrat duga u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna, ali pod uvjetom da prethodno plati porez u iznosu od 4 000 kuna, što je ista i učinila, predavši nepoznatoj ženskoj osobi novac uz obećanje da će joj poštar donijeti povrat duga.

I ovom prilikom skrećemo pozornost građanima da ne nasjedaju takvim i sličnim ponudama od strane nepoznatih osoba. Ukoliko takva osoba dođe sa sličnom ponudom, potrebno je zapamtiti što više detalja o izgledu i odjeći iste kao i prijevoznom sredstvu kojim je došla, te o svemu obavijestiti policiju na broj 192.



Stranica